loader image
N

ruim 20 jaar ervaring

N

100% Nederlands

N

Persoonlijke ondersteuning

Aanvragen via eigen website

U kunt aanvragen in uw eigen website opnemen. Hierboven laten wij zien hoe dat eruit kan zien en hoe het werkt. Probeer gerust de aanvraag uit.
Er zijn verschillende instellingen mogelijk zodat u bepaalt wat er mogelijk is bij het aanvragen.

Mogelijke instellingen:

  • Aanvraag voor een zaal of voor een overnachting
  • Aanvraag keuze uit meerdere locaties of voor een specifieke locatie
  • Alleen beschikbare zalen of alle zalen
  • Per zaal kan aangegeven worden of catering en voorzieningen erbij geselecteerd mogen worden.
  • Mag een opstelling worden gekozen
  • Kan het soort reservering worden aangegeven
  • Welke zaken verplicht ingevuld dienen te worden door de bezoeker.

Hierboven ziet u de keuze voor een zaal waarbij meerdere locaties gekozen kunnen worden. Alleen de beschikbare zalen worden getoond. Indien er geen tijd bij staat is de zaal niet beschikbaar. Na de selectie van de zaal kunt u aangeven of een herhaling (repetering) gewenst is en welke dagen. Daarnaast kan een keuze uit beschikbare catering en voorzieningen worden gedaan.

Aanvraag eigen website
Aanvraag verwerking Zaalagenda

Aanvragen verwerken

Zodra een aanvraag is gedaan via de website ontvangt u hiervan een e-mail. Zodoende weet u dat er een aanvraag is gedaan. In Zaalagenda ziet u de aanvragen en kunt u deze verwerken. Hierbij kunt u de aanvraag omzetten in een reservering/optie of u kunt deze afwijzen. In alle gevallen heeft u de mogelijkheid een e-mail naar de aanvrager te sturen wat het resultaat van de aanvraag is.

Op deze manier heeft de bezoeker van uw website de mogelijkheid eenvoudig een aanvraag in te dienen en kunt u deze ook makkelijk afhandelen.

Aanmaken proefaccount

U mag Zaalagenda 30 dagen gratis uitproberen. Wij bieden een online rondleiding aan door het systeem. Hierbij nemen wij uw situatie als uitganspunt en laten zien hoe Zaalagenda hiervoor ingericht kan worden.

Er zijn ook instructievideo’s waar met korte filmpjes toelichting wordt gegeven. Plan hier alvast uw online rondleiding.