Heeft u vragen?
+31 (0)546 456 223

N

ruim 20 jaar ervaring

N

100% Nederlands

N

persoonlijke ondersteuning

Zaalagenda app relatie menu
Google Play store

Zaalagenda App beschrijving

App beschrijving

De Zaalagenda App is beschikbaar voor medewerkers en relaties. De mogelijkheden die beschikbaar zijn in de App zijn afhankelijk wat de beheerder van de Zaalagenda heeft aangegeven. Hieronder worden alle mogelijkheden besproken. Elke mogelijkheid zal nader worden toegelicht.

Voor relaties:

  • Bekijken van de agenda
  • Aanvraag doen voor een reservering
  • Direct een reservering aanmaken
  • Eigen reserveringen bekijken en annuleren

Voor medewerkers:

  • Bekijken van de agenda
  • Reserveringen inzien
  • Beschikbaarheid opgeven
  • Planning bekijken
  • Planning van collega’s bekijken
  • In- en uitklokken

Mogelijkheden relaties

Voor alle mogelijkheden geldt dat de beheerder deze aan- en uit kan zetten. Het is dus mogelijk dat er opties niet getoond worden in de App.

Agenda:

Vanuit de agenda kunnen de reserveringen worden bekeken. Hierbij kan per dag en per week worden gekeken. Afhankelijk van de instelling kan het zijn dat de omschrijving van de reservering wordt getoond.

Aanvraag zaal:

Wanneer u een reservering wilt aanvragen kunt u eenvoudig het aanvraagformulier doorlopen. Op deze manier doet u snel en eenvoudig een aanvraag die de beheerder in behandeling zal nemen. Wanneer de aanvraag wordt omgezet in een reservering kunt u deze terugvinden onder ‘Mijn reserveringen’.

Direct reserveren:

Via deze optie kan direct een zaal worden gereserveerd zonder tussenkomst van een beheerder. Uiteraard kan een zaal alleen worden gereserveerd als deze vrij is.

Mijn reserveringen:

Alle reserveringen die bij u horen worden hier getoond zodat u altijd kunt zien wat u gereserveerd heeft. Afhankelijk van de instellingen kunt u een reservering ook annuleren. Wanneer achter de reservering een kruisje wordt getoond kunt u de reservering annuleren door hier op te drukken.

Zaalagenda app menu
Zaalagenda app menu medewerkers

Mogelijkheden medewerkers

Beschikbaarheid:

Via de beschikbaarheid kan per dag worden aangegeven of u als medewerker beschikbaar bent of niet. Het is ook mogelijk aan te geven dat u slechts een deel van de dag beschikbaar bent. Afhankelijk van de instellingen kan de beschikbaarheid worden aangepast. Dit hangt af hoe ver van tevoren er ingepland wordt.

Planning:

Zodra de planning is gemaakt wordt deze hier zichtbaar. U kunt altijd zien wanneer u gepland bent.

Planning collega’s:

Om te zien welke collega’s gepland zijn op een bepaalde dag selecteert u de gewenste dag en alle geplande collega’s worden getoond.

Reserveringen bekijken in de Zaalagenda App

Het is mogelijk via de Zaalagenda App de bijzonderheden van een reservering te bekijken als personeelslid. Per personeelsfunctie kan worden aangegeven of het bekijken mogelijk is of niet. Op die manier bepaalt u wie wel en wie niet de bijzonderheden kunnen inzien via de Zaalagenda App.

Op deze manier hebben uw medewerkers altijd de juiste informatie beschikbaar. Alles wat gevraagd is direct onder handbereik.

Inloggen Zaalagenda app

Installatie Zaalagenda App

De Zaalagenda App kan via de Google Playstore worden geïnstalleerd. Zodra de installatie is afgerond krijgt u bij de eerste keer opstarten een inlogscherm. Voor het koppelen van de Zaalagenda App aan een account heeft u een paar gegevens nodig. Allereerst de accountnaam in Zaalagenda.

Opvragen wachtwoord

Klik in het inlogscherm op wachtwoord vergeten. Vul de accountnaam en uw e-mailadres in. U krijgt per direct een wachtwoord toegestuurd. Hiermee kunt u de inlog afronden. u hoeft de inloggegevens slechts eenmaal in te vullen. Bij de volgende keer opstarten van Zaalagenda App bent u reeds bekend en kunt u direct van start gaan.

Aanmaken proefaccount

U mag Zaalagenda 30 dagen gratis uitproberen. Wij bieden een online rondleiding aan door het systeem. Hierbij nemen wij uw situatie als uitganspunt en laten zien hoe Zaalagenda hiervoor ingericht kan worden.

Er zijn ook instructievideo’s waar met korte filmpjes toelichting wordt gegeven. Plan hier alvast uw online rondleiding.