loader image
N

ruim 20 jaar ervaring

N

100% Nederlands

N

Persoonlijke ondersteuning

Dorpshuizen

Vergaderzalen

Heeft uw bedrijf of instelling diverse vergaderzalen en wilt u het plannen goed en eenvoudig regelen? Met het online reserveringssysteem Zaalagenda kan elke medewerker zonder problemen een vergaderzaal plannen. Uiteraard kan alleen een zaal worden gepland die vrij is. Inplannen gaat snel en eenvoudig via de Zaalagenda App.

Beheer door receptie of secretaresse

Het beheer kan door de receptie of een of meerdere secretaresses worden gedaan. Zij kunnen de vergaderzaal planning aanpassen. Wanneer er geschoven dient te worden kunnen zij dit eenvoudig doen. Het voordeel is dat zij altijd overzicht en inzicht hebben in de planning, maar alleen hoeven in te grijpen in het geval er geschoven dient te worden. Hierdoor hebben zij volledige controle zonder al het plannen te moeten verzorgen.

Zaalagenda App

Met de Zaalagenda App kan elke medewerker snel en eenvoudig zien welke vergaderzalen er vrij zijn. Vastleggen van een zaal is zo geregeld. Uiteraard kan een zaal alleen worden gereserveerd als deze vrij is. Gaat de vergadering niet door dan kan via de Zaalagenda App de reservering ook weer ongedaan worden gemaakt. Het annuleren kan alleen worden gedaan door de medewerker die de reservering heeft aangemaakt. Daarnaast kan de receptie of secretaresse dit ook altijd verzorgen.

Display bij vergaderzalen

De mooiste oplossing die in aanvulling met Zaalagenda kan worden gedaan is bij de deur van elke vergaderzaal een tablet op te hangen waarop de reserveringen van die dag in die zaal worden getoond. Zo is voor iedereen direct zichtbaar wanneer de zaal bezet is en wie er verwacht wordt. Dit wordt met NarrowcastingDisplay gerealiseerd. Geheel in eigen huisstijl en zonder omkijken gebruik maken van moderne middelen.

 

 
 

Whitepaper planning vergaderzalen

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn bij het plannen van vergaderzalen? Download onze whitepaper waar de verschillende mogelijkheden in beschreven staan. Hiermee kunt u bepalen wat voor uw situatie van toepassing is.

Display Zaalagenda met Narrowcastingdisplay.nl
Display Zaalagenda met Narrowcastingdisplay.nl

Rondleiding door Zaalagenda

Zaalagenda biedt heel veel mogelijkheden. Meer mogelijkheden dan u wellicht nodig heeft. Een nieuw systeem is altijd even wennen. Om te voorkomen dat u tijd gaat stoppen in onderdelen die voor u niet van toepassing zijn bieden wij een vrijblijvende en kosteloze rondleiding door Zaalagenda aan.

De rondleiding vind telefonisch plaats op een moment dat u het beste uitkomt en wordt gedaan middels het overnemen van uw beeldscherm zodat u direct ziet wat er uitgelegd wordt. Tijdens de rondleiding wordt er specifiek naar uw situatie gekeken en hoe dit snel en eenvoudig in Zaalagenda kan worden ingericht. Na deze korte rondleiding (duurt tussen de 45 en 60 minuten) kunt u Zaalagenda direct naar uw eigen wensen en inzicht inrichten. Loopt u nog tegen vragen aan of bent u benieuwd wat voor u situatie de beste inrichting is dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord.

Wij vinden persoonlijk contact heel belangrijk. Daarom bieden wij telefonische ondersteuning aan naast ondersteuning per e-mail of via het vragenformulier via de website. De telefonische ondersteuning zit bij het gebruik van Zaalagenda inbegrepen. Er wordt niets extra voor gerekend.

Waarom onze oplossing?

Omdat je hiermee bespaard. Eenvoudig en snel zonder stress zijn reserveringen en zalen te beheren. Bespaar uzelf moeite en probeer het 30 dagen gratis!

Overal en altijd beschikbaar

Overal en altijd beschikbaar!

Overal online te gebruiken, beheer zalen thuis, onderweg of op locatie!

Bespaar tijd

Bespaar tijd!

Niet onnodig lang bezig met aanvragen en onoverzichtelijke planningen. Altijd en overal een inzichtelijke planning.

Eenvoudig te beheren

Eenvoudig te beheren!

Beheer 1, 5, of 100 zalen. Met Zaalagenda is het beheer eenvoudig, duidelijk en overzichtelijk.

Display bij de deur of in de hal

Weergeven wie en wanneer een vergaderzaal in gebruik is kan heel eenvoudig. Via een tablet bij de deur van de vergaderzaal altijd en actueel beeld. Ook op een scherm in de hal kunnen de reserveringen getoond worden.

  • Via tablet naast een zaal altijd de actuele reserveringen tonen
  • Uitvoering gaat via Narrowcastingdisplay.nl
  • Voor het weergeven van de zaalreserveringen is het gebruik van displays (monitor of tv) mogelijk.
  • Geheel zelf in te stellen en op te maken
Display Zaalagenda met Narrowcastingdisplay.nl