Heeft u vragen?
+31 (0)546 456 223

N

ruim 20 jaar ervaring

N

100% Nederlands

N

persoonlijke ondersteuning

Salto KS

Slotenkoppeling met Salto KS

Maakt u of wilt u gebruik maken van de sloten van Salto KS? Met Salto KS kunt u koppelen met Zaalagenda. U reserveert een ruimte en de ruimte is via de Salto KS app of uitgereikte tag op het gereserveerde moment door de relatie te openen.

Door de koppeling tussen Zaalagenda en Salto KS heeft u geen omkijken naar de afgesloten ruimte. De gebruiker van de ruimte kan de deur openen op het moment van de reservering. Ideaal wanneer u de zalen afgesloten heeft en niet direct toezicht aanwezig is. Ook voor zalen in een onbemande ruimte is deze oplossing te gebruiken. Alle deuren die nodig zijn om bij de ruimte te komen kunnen via de Salto KS app of tag worden geopend.

Deuren openen met Zaalagenda

De combinatie van de sloten van Salto KS met Zaalagenda geeft optimaal beheer. Eenvoudig een zaal vastleggen en ondertussen heeft de betreffende relatie toegang tot de betreffende zaal zonder dat u hiervoor iets extra’s hoeft te doen.

De integratie in Zaalagenda zorgt voor een naadloze koppeling. De koppeling inrichten gaat eenvoudig. Of het nu gaat om het aanmaken van een nieuwe reservering, het wijzigen van een bestaande reservering of het verwijderen van een reservering. In alle gevallen is de toegankelijkheid geregeld. U beheert de reservering in Zaalagenda en al het overige wordt voor u geregeld.

Wil u meer weten over de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op. Wij laten graag de mogelijkheden zien.

MPlusKASSA koppeling

Aanmaken proefaccount

U mag Zaalagenda 30 dagen gratis uitproberen. Wij bieden een online rondleiding aan door het systeem. Hierbij nemen wij uw situatie als uitganspunt en laten zien hoe Zaalagenda hiervoor ingericht kan worden.

Er zijn ook instructievideo’s waar met korte filmpjes toelichting wordt gegeven. Plan hier alvast uw online rondleiding.