Heeft u vragen?
+31 (0)546 456 223

N

ruim 20 jaar ervaring

N

100% Nederlands

N

persoonlijke ondersteuning

Wie zijn wij

Goed ontworpen software brengt rust en evenwicht in een organisatie, draagt bij aan de opbrengst en creëert ruimte voor nieuwe activiteiten.

Pioen Partners streeft erna de systemen zo te ontwikkelen dat deze eenvoudig zijn in gebruik en datgene doen waarvoor zij bedoeld zijn. Dat klinkt triviaal, maar in de praktijk blijkt dat toch vaak lastige klus. Wij onderscheiden ons van andere softwarebedrijven door de korte lijnen tussen de ontwikkelaars en de klant.

Wij stellen u als klant graag centraal bij de ontwikkeling van de systemen. Of het nu gaat om maatwerk software of om een standaard systeem. Uw inbreng is van groot belang. Alleen op die manier kunnen wij goed werkende systemen bouwen.

“Pioen Partners streeft erna de systemen zo te ontwikkelen dat deze eenvoudig zijn”

Veelal blijven wij na ontwikkeling en implementatie nauw betrokken bij de activiteiten van onze klanten. We volgen nieuwe activiteiten op de voet en kijken samen met onze klant naar mogelijkheden om zijn investeringen zo rendabel mogelijk te maken.

Ons streven is om met onze klanten een langdurige relatie op te bouwen en dit willen we graag bereiken door op een eerlijke manier mee te denken en de belangen van de klant, ook op de lange termijn, voorop te stellen.

Pioen Partners is een dynamisch bedrijf. De lijnen zijn kort waardoor we snel en duidelijk kunnen communiceren, zowel intern als extern. We zijn een onafhankelijke en zelfstandig opererende organisatie met klanten in alle geledingen van de maatschappij en het bedrijfsleven.