‘Het online zaal reserveringssysteem’
Narrowcastingdisplay Zaalagenda

Display

Actuele reserveringen tonen vanuit Zaalagenda op een scherm. Of het nu gaat om een monitor of tv dit is allemaal mogelijk. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van Narrowcastingdisplay . Dit systeem is van hetzelfde bedrijf als Zaalagenda.

Tonen van de actuele reserveringen, maar ook andere zaken kunnen worden gepresenteerd zoals actueel nieuws, aankondigingen van aankomende activiteiten, het actuele weer of zelfs films van YouTube. Samengevat:

  • Weergeven actuele reserveringen
  • Aankondigingen komende activiteiten
  • Het actuele weer 
  • Actueel nieuws zoals NOS, Nu, RTL etc

Actuele reserveringen

De display ververst zichzelf automatisch. Het enige wat u hoeft te doen is bij de reservering een vink te plaatsen dat deze op de display getoond dient te worden. In Narrowcastingdisplay kunt u instellen wanneer een reservering zichtbaar dient te zijn.

Ook wanneer u nu een reservering toevoegt zal deze binnen enkele minuten zichtbaar op uw scherm. Ervaar het gemak van het automatisch weergeven. U hoeft totaal niet naar de display om te kijken.

  • Altijd actuele weergave reserveringen
  • Bij uitval internetverbinding blijft display gewoon werken

 

Display Zaalagenda met Narrowcastingdisplay.nl
Huisstijl displays

Eigen huisstijl

Presenteren in de eigen huisstijl. U geeft zelf vorm aan de weergave. Hiervoor hoeft u geen professionele mediavormgever te zijn. 

Voor het opmaken van uw eigen huisstijl heeft u uw logo nodig. De kleuren kunt u selecteren en voorzien van effecten. De aangemaakte huisstijl kunt u bij elke pagina gebruiken die u wilt. 

  • ringen afgewisseld met actueel nieuws en eigen aankondigingen

Mediaspeler

Voor het presenteren op een monitor of tv scherm kan gebruik worden gemaakt van een Minix mediaspeler. Dit kleine kastje van 12,5 x 12,5 x 3 (l x b x h) wordt middels een HDMI kabel aangesloten op uw scherm. De Minix kan via de wifi en/of vaste internetkabel worden verbonden met het internet.

Groot voordeel bij gebruik van de Minix is het automatisch opstarten bij stroomuitval. Zeker wanneer u de stroom elke nacht afsluit van de apparaten is dit een groot gemak. Bij het aanzetten wordt de presentatie automatisch weer opgestart.

mediaspeler

Aanmaken proefaccount

U mag Zaalagenda 30 dagen gratis uitproberen. Wij bieden een online rondleiding aan door het systeem. Hierbij nemen wij uw situatie als uitganspunt en laten zien hoe Zaalagenda hiervoor ingericht kan worden.

Er zijn ook instructievideo’s waar met korte filmpjes toelichting wordt gegeven. Plan hier alvast uw online rondleiding.