loader image
N

ruim 20 jaar ervaring

N

100% Nederlands

N

Persoonlijke ondersteuning

Dorpshuizen

Communicatie- en documentenmodule

Hoeft u geen offertes en/of contracten te maken, maar wilt u wel de communicatie en documenten kunnen bijhouden bij de reserveringen? Dan is communicatie en documentenmodule voor u geschikt.

U krijgt het volgende bij de communicatie en documentenmodule:

  • inzicht in alle e-mails verstuurd vanuit Zaalagenda
  • ontvangen e-mails koppelen aan een reservering
  • documenten vastleggen bij een reservering
  • vastleggen wat er besproken is voor een reservering

E-mails verstuurd vanuit Zaalagenda zijn altijd weer op te vragen, maar ook e-mails die u ontvangt kunt u eenvoudig aan een reservering koppelen. Hetzelfde geldt voor documenten die u ontvangt die u wilt vastleggen bij een reservering.

Overzicht mogelijkheden Communicatie- en documentenmodule

De communicatie- en documenten module biedt de volgende functionaliteiten:

  • verzonden e-mails vanuit Zaalagenda worden vastgelegd en zijn terug te kijken
  • ontvangen e-mails bij een reservering opslaan 
  • documenten bij een reservering vastleggen
  • gespreksverslag vastleggen bij een reservering

 

E-mailbeheer

Wanneer u een bevestiging verstuurd ziet u de mail terug bij de reservering. Ontvangt u een reactie per e-mail die van belang is sleept u deze eenvoudig bij de reservering. Zo kan iedereen die de reserveringen beheren zien welk mailverkeer er is geweest. Wilt u of een collega de mail bekijken dan is dat vanuit Zaalagenda altijd mogelijk.

Display Zaalagenda met Narrowcastingdisplay.nl
Display Zaalagenda met Narrowcastingdisplay.nl

Contactgegevens reservering

Er kunnen meerdere momenten zijn dat er over de reservering gesproken of gemaild wordt. Al deze momenten kunt u bij de reservering vastleggen zodat u dit later kunt teruglezen om te zien wat er zoal besproken is.

Documenten

Zijn er documenten die van belang zijn voor een reservering dan kunt u deze bij de reservering vastleggen. Eenvoudig het document naar het tabblad Documenten bij de reservering slepen en het document is voor iedereen die de reservering kan bekijken te zien.

Display Zaalagenda met Narrowcastingdisplay.nl

Aanmaken proefaccount

U mag Zaalagenda 30 dagen gratis uitproberen. Wij bieden een online rondleiding aan door het systeem. Hierbij nemen wij uw situatie als uitganspunt en laten zien hoe Zaalagenda hiervoor ingericht kan worden.

Er zijn ook instructievideo’s waar met korte filmpjes toelichting wordt gegeven. Plan hier alvast uw online rondleiding.