Heeft u vragen?
+31 (0)546 456 223

N

ruim 20 jaar ervaring

N

100% Nederlands

N

persoonlijke ondersteuning

Dorpshuizen

Scholen en universiteiten

Scholen, hogescholen en universiteiten hebben verschillende zalen die gepland moeten worden. Hiervoor is een goed en eenvoudig zaalreserveringssysteem noodzakelijk.  Met het online reserveringssysteem Zaalagenda hebben diverse scholen, hogescholen en universiteiten hun zaalplanning geregeld.

Weten wie er komen en wat er nodig is zodat iedereen goed geĂŻnformeerd is. Dat is waar het om draait. Bovendien dient het eenvoudig in gebruik te zijn. Verschillende medewerkers moeten er eenvoudig mee aan de slag kunnen. Zaalagenda voldoet hieraan.

Bij de scholen, hogescholen en universiteiten zijn meerdere TV’s of monitoren aanwezig waar de zaalreserveringen en andere activiteiten op worden aangekondigd. Voorheen werd zoiets met PowerPoint geregeld. Nu wordt dit met NarrowcastingDisplay.nl geregeld. Zowel de huidige reserveringen als de activiteiten worden op de verschillende TV’s of monitoren getoond. Grote voordeel hiervan is dat de reserveringen automatisch worden bijgewerkt en dat nieuwe activiteiten op elk gewenst moment klaar kunnen worden gemaakt.

 
 

Weergeven op display

De reserveringen weergeven op een scherm. Daarnaast ander informatie zoals aankondigingen van komende activiteiten of reclame. Mogelijk het weer en zelfs het actuele nieuws. Dit alles is mogelijk met Narrowcastingdisplay.

U heeft geen omkijken naar het scherm. De reserveringen worden automatisch ververst op het scherm. In beeld zijn altijd de actuele reserveringen.

Voor het tonen is slechts een scherm (monitor of tv) nodig met een PC of mediaspeler zoals de Minix.

Display Zaalagenda met Narrowcastingdisplay.nl
Display Zaalagenda met Narrowcastingdisplay.nl

Rondleiding door Zaalagenda

Zaalagenda biedt heel veel mogelijkheden. Meer mogelijkheden dan u wellicht nodig heeft. Een nieuw systeem is altijd even wennen. Om te voorkomen dat u tijd gaat stoppen in onderdelen die voor u niet van toepassing zijn bieden wij een vrijblijvende en kosteloze rondleiding door Zaalagenda aan.

De rondleiding vind telefonisch plaats op een moment dat u het beste uitkomt en wordt gedaan middels het overnemen van uw beeldscherm zodat u direct ziet wat er uitgelegd wordt. Tijdens de rondleiding wordt er specifiek naar uw situatie gekeken en hoe dit snel en eenvoudig in Zaalagenda kan worden ingericht. Na deze korte rondleiding (duurt tussen de 45 en 60 minuten) kunt u Zaalagenda direct naar uw eigen wensen en inzicht inrichten. Loopt u nog tegen vragen aan of bent u benieuwd wat voor u situatie de beste inrichting is dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord.

Wij vinden persoonlijk contact heel belangrijk. Daarom bieden wij telefonische ondersteuning aan naast ondersteuning per e-mail of via het vragenformulier via de website. De telefonische ondersteuning zit bij het gebruik van Zaalagenda inbegrepen. Er wordt niets extra voor gerekend.

Waarom onze oplossing?

Omdat je hiermee bespaard. Eenvoudig en snel zonder stress zijn reserveringen en zalen te beheren. Bespaar uzelf moeite en probeer het 30 dagen gratis!

Overal en altijd beschikbaar

Overal en altijd beschikbaar!

Overal online te gebruiken, beheer zalen thuis, onderweg of op locatie!

Bespaar tijd

Bespaar tijd!

Niet onnodig lang bezig met aanvragen en onoverzichtelijke planningen. Altijd en overal een inzichtelijke planning.

Eenvoudig te beheren

Eenvoudig te beheren!

Beheer 1, 5, of 100 zalen. Met Zaalagenda is het beheer eenvoudig, duidelijk en overzichtelijk.