Sporthal


De gebruikers van een sporthal zijn divers. U heeft te maken met scholen, sportverenigingen, culturele organisaties en bedrijven. Het reserveren van een sporthal of vergaderzaal gebeurt grotendeels voor een langere periode. Daarnaast is er ook sprake van incidentele verhuur. Beide kunnen eenvoudig met het online reserveringssysteem Zaalagenda worden beheerd.

Dient er voor een contract te worden opgemaakt voor het gebruik voor een heel seizoen dan kan dit eenvoudig met Zaalagenda worden geregeld. In een handomdraai heeft u het contract gemaakt en verzonden met daarin alle vastgestelde momenten van reserveringen.

Wanneer iemand een zaal wenst te reserveren heeft u met Zaalagenda de mogelijkheid dit 24×7 te doen. Via uw eigen website kunt u laten zien wanneer er vrije momenten zijn en kan direct een aanvraag worden gedaan. U hoeft slechts de aanvraag via Zaalagenda te verwerken tot een reservering.

Een andere voordeel met Zaalagenda is dat uw relaties via uw eigen website kunnen zien wat zij gereserveerd hebben. Middels een inlog kunnen zij direct zien wat er reeds gehuurd is.

Het beheren van meerdere sporthallen met eventueel meerdere beheerders wordt volledig ondersteund in Zaalagenda. U bepaalt middels rechten wie wat mag en wat kan zien. Verschillende gemeenten beheren zo hun sportcomplexen en sporthallen. Zo beheerd een van de gemeentes wel 15 verschillende sportcomplexen met behulp van Zaalagenda. Hierbij zijn meerdere beheerders betrokken.

Start proefaccountDisplays gebruiken


Professioneel presenteren aan uw gasten. Compleet, eenvoudig te bedienen en overal bij te werken zonder extra software te installeren.

  • Voor het weergeven van de zaalreserveringen is het gebruik van displays (monitor of tv) mogelijk.
  • Uitvoering gaat via Narrowcastingdisplay.nl
  • Via tablet naast een zaal actuele informatie tonen
  • Geheel zelf in te stellen en op te maken
  • Zaalreserveringen afgewisseld met actueel nieuws en eigen aankondigingen

Start proefaccountRondleiding door Zaalagenda


Zaalagenda biedt heel veel mogelijkheden. Meer mogelijkheden dan u wellicht nodig heeft. Een nieuw systeem is altijd even wennen. Om te voorkomen dat u tijd gaat stoppen in onderdelen die voor u niet van toepassing zijn bieden wij een vrijblijvende en kosteloze rondleiding door Zaalagenda aan.

De rondleiding vind telefonisch plaats op een moment dat u het beste uitkomt en wordt gedaan middels het overnemen van uw beeldscherm zodat u direct ziet wat er uitgelegd wordt. Tijdens de rondleiding wordt er specifiek naar uw situatie gekeken en hoe dit snel en eenvoudig in Zaalagenda kan worden ingericht. Na deze korte rondleiding (duurt tussen de 45 en 60 minuten) kunt u Zaalagenda direct naar uw eigen wensen en inzicht inrichten. Loopt u nog tegen vragen aan of bent u benieuwd wat voor u situatie de beste inrichting is dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord.

Wij vinden persoonlijk contact heel belangrijk. Daarom bieden wij telefonische ondersteuning aan naast ondersteuning per e-mail of via het vragenformulier via de website. De telefonische ondersteuning zit bij het gebruik van Zaalagenda inbegrepen. Er wordt niets extra voor gerekend.

Contact opnemen


Waarom onze oplossing?

Omdat je hiermee tijd en geld bespaart. Eenvoudig en snel zonder stress reserveringen en zalen beheren.

Bespaar uzelf moeite en probeer het 30 dagen gratis!


Start proefaccount

Overal en altijd beschikbaar!

Overal online te gebruiken, beheer zalen thuis, onderweg of op locatie!

Bespaar tijd!

Niet onnodig lang bezig met aanvragen en onoverzichtelijke planningen. Altijd en overal een inzichtelijke planning.

Eenvoudig te beheren!

Beheer 1, 5, of 100 zalen. Met Zaalagenda is het beheer eenvoudig, duidelijk en overzichtelijk.