Heeft u vragen?
+31 (0)546 456 223

N

ruim 20 jaar ervaring

N

100% Nederlands

N

persoonlijke ondersteuning

Dorpshuizen

Sporthal

De gebruikers van een sporthal zijn divers. U heeft te maken met scholen, sportverenigingen, culturele organisaties en bedrijven. Het reserveren van een sporthal of vergaderzaal gebeurt grotendeels voor een langere periode. Daarnaast is er ook sprake van incidentele verhuur. Beide kunnen eenvoudig met het online reserveringssysteem Zaalagenda worden beheerd.

Dient er voor een contract te worden opgemaakt voor het gebruik voor een heel seizoen dan kan dit eenvoudig met Zaalagenda worden geregeld. In een handomdraai heeft u het contract gemaakt en verzonden met daarin alle vastgestelde momenten van reserveringen.

Wanneer iemand een zaal wenst te reserveren heeft u met Zaalagenda de mogelijkheid dit 24×7 te doen. Via uw eigen website kunt u laten zien wanneer er vrije momenten zijn en kan direct een aanvraag worden gedaan. U hoeft slechts de aanvraag via Zaalagenda te verwerken tot een reservering.

Een andere voordeel met Zaalagenda is dat uw relaties via uw eigen website kunnen zien wat zij gereserveerd hebben. Middels een inlog kunnen zij direct zien wat er reeds gehuurd is.

Het beheren van meerdere sporthallen met eventueel meerdere beheerders wordt volledig ondersteund in Zaalagenda. U bepaalt middels rechten wie wat mag en wat kan zien. Verschillende gemeenten beheren zo hun sportcomplexen en sporthallen. Zo beheerd een van de gemeentes wel 15 verschillende sportcomplexen met behulp van Zaalagenda. Hierbij zijn meerdere beheerders betrokken.

 
 

Weergeven op display

De reserveringen weergeven op een scherm. Daarnaast ander informatie zoals aankondigingen van komende activiteiten of reclame. Mogelijk het weer en zelfs het actuele nieuws. Dit alles is mogelijk met Narrowcastingdisplay.

U heeft geen omkijken naar het scherm. De reserveringen worden automatisch ververst op het scherm. In beeld zijn altijd de actuele reserveringen.

Voor het tonen is slechts een scherm (monitor of tv) nodig met een PC of mediaspeler zoals de Minix.

Display Zaalagenda met Narrowcastingdisplay.nl
Display Zaalagenda met Narrowcastingdisplay.nl

Rondleiding door Zaalagenda

Zaalagenda biedt heel veel mogelijkheden. Meer mogelijkheden dan u wellicht nodig heeft. Een nieuw systeem is altijd even wennen. Om te voorkomen dat u tijd gaat stoppen in onderdelen die voor u niet van toepassing zijn bieden wij een vrijblijvende en kosteloze rondleiding door Zaalagenda aan.

De rondleiding vind telefonisch plaats op een moment dat u het beste uitkomt en wordt gedaan middels het overnemen van uw beeldscherm zodat u direct ziet wat er uitgelegd wordt. Tijdens de rondleiding wordt er specifiek naar uw situatie gekeken en hoe dit snel en eenvoudig in Zaalagenda kan worden ingericht. Na deze korte rondleiding (duurt tussen de 45 en 60 minuten) kunt u Zaalagenda direct naar uw eigen wensen en inzicht inrichten. Loopt u nog tegen vragen aan of bent u benieuwd wat voor u situatie de beste inrichting is dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord.

Wij vinden persoonlijk contact heel belangrijk. Daarom bieden wij telefonische ondersteuning aan naast ondersteuning per e-mail of via het vragenformulier via de website. De telefonische ondersteuning zit bij het gebruik van Zaalagenda inbegrepen. Er wordt niets extra voor gerekend.

Waarom onze oplossing?

Omdat je hiermee bespaard. Eenvoudig en snel zonder stress zijn reserveringen en zalen te beheren. Bespaar uzelf moeite en probeer het 30 dagen gratis!

Overal en altijd beschikbaar

Overal en altijd beschikbaar!

Overal online te gebruiken, beheer zalen thuis, onderweg of op locatie!

Bespaar tijd

Bespaar tijd!

Niet onnodig lang bezig met aanvragen en onoverzichtelijke planningen. Altijd en overal een inzichtelijke planning.

Eenvoudig te beheren

Eenvoudig te beheren!

Beheer 1, 5, of 100 zalen. Met Zaalagenda is het beheer eenvoudig, duidelijk en overzichtelijk.