loader image
N

ruim 20 jaar ervaring

N

100% Nederlands

N

Persoonlijke ondersteuning

Dorpshuizen

MFA MFC

Een multifunctioneel accommodatie of multifunctioneel centrum (MFA of MFC) heeft diverse soorten gebruikers. Diversiteit van gebruikers en ruimtes is een kenmerk van een MFA of MFC. Zaalverhuur hoort bij een MFA of MFC. Met het online zaalreserveringssysteem Zaalagenda heeft u het juiste hulpmiddel in handen. Via de website van uw MFA of MFC kan een aanvraag voor een zaal worden gedaan. Het aanvraagformulier is kant en klaar vanuit Zaalagenda beschikbaar. Hiermee wordt veel tijd bespaard. De aanvraag komt direct in Zaalagenda en kan hier verder verwerkt worden.

Weten wie er komen en wat er nodig is zodat iedereen goed geïnformeerd is. Dat is waar het om draait. Bovendien dient het eenvoudig in gebruik te zijn. Verschillende wisselende personen moeten er eenvoudig mee aan de slag kunnen. Zaalagenda voldoet hieraan.

In een MFA of MFC is vaak een TV of monitor aanwezig waar de komende activiteiten op worden aangekondigd. Voorheen werd zoiets met PowerPoint geregeld. Nu wordt dit met NarrowcastingDisplay.nl geregeld. Zowel de reserveringen van vandaag als de aankondigingen van activiteiten worden op dezelfde TV of monitor getoond.

Grote voordeel hiervan is dat de reserveringen automatisch worden bijgewerkt en dat nieuwe activiteiten op elk gewenst moment klaar kunnen worden gemaakt. Zodra een activiteit in het MFA of MFC geweest is wordt deze automatisch uit de presentatie gehaald. U geeft namelijk zelf aan van wanneer tot wanneer elke afzonderlijke pagina getoond dient te worden.

 
 

Weergeven op display

De reserveringen weergeven op een scherm. Daarnaast ander informatie zoals aankondigingen van komende activiteiten of reclame. Mogelijk het weer en zelfs het actuele nieuws. Dit alles is mogelijk met Narrowcastingdisplay.

U heeft geen omkijken naar het scherm. De reserveringen worden automatisch ververst op het scherm. In beeld zijn altijd de actuele reserveringen.

Voor het tonen is slechts een scherm (monitor of tv) nodig met een PC of mediaspeler zoals de Minix.

Display Zaalagenda met Narrowcastingdisplay.nl
Display Zaalagenda met Narrowcastingdisplay.nl

Rondleiding door Zaalagenda

Zaalagenda biedt heel veel mogelijkheden. Meer mogelijkheden dan u wellicht nodig heeft. Een nieuw systeem is altijd even wennen. Om te voorkomen dat u tijd gaat stoppen in onderdelen die voor u niet van toepassing zijn bieden wij een vrijblijvende en kosteloze rondleiding door Zaalagenda aan.

De rondleiding vind telefonisch plaats op een moment dat u het beste uitkomt en wordt gedaan middels het overnemen van uw beeldscherm zodat u direct ziet wat er uitgelegd wordt. Tijdens de rondleiding wordt er specifiek naar uw situatie gekeken en hoe dit snel en eenvoudig in Zaalagenda kan worden ingericht. Na deze korte rondleiding (duurt tussen de 45 en 60 minuten) kunt u Zaalagenda direct naar uw eigen wensen en inzicht inrichten. Loopt u nog tegen vragen aan of bent u benieuwd wat voor u situatie de beste inrichting is dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord.

Wij vinden persoonlijk contact heel belangrijk. Daarom bieden wij telefonische ondersteuning aan naast ondersteuning per e-mail of via het vragenformulier via de website. De telefonische ondersteuning zit bij het gebruik van Zaalagenda inbegrepen. Er wordt niets extra voor gerekend.

Waarom onze oplossing?

Omdat je hiermee bespaard. Eenvoudig en snel zonder stress zijn reserveringen en zalen te beheren. Bespaar uzelf moeite en probeer het 30 dagen gratis!

Overal en altijd beschikbaar

Overal en altijd beschikbaar!

Overal online te gebruiken, beheer zalen thuis, onderweg of op locatie!

Bespaar tijd

Bespaar tijd!

Niet onnodig lang bezig met aanvragen en onoverzichtelijke planningen. Altijd en overal een inzichtelijke planning.

Eenvoudig te beheren

Eenvoudig te beheren!

Beheer 1, 5, of 100 zalen. Met Zaalagenda is het beheer eenvoudig, duidelijk en overzichtelijk.