‘Het online zaal reserveringssysteem’
MPlusKASSA

Kassakoppeling MPlusKASSA

Maakt u of wilt u gebruik maken van een kassa? Met MPlusKASSA kunt u koppelen met Zaalagenda. U verwerkt direct in Zaalagenda wat u heeft aangeslagen op de kassa. Op die manier hoeft er niet apart bijgehouden te worden wat bij een reservering verbruikt is.

Bij het factureren van een reservering vanuit Zaalagenda staan de aangeslagen artikelen keurig op de factuur. Artikel, aantal en prijs worden vanuit de MPlusKASSA direct bij de reservering bijgeschreven.
Wilt u vanuit de kassa direct de reservering afrekenen? Ook dat is mogelijk. U selecteert de gewenste reservering en deze komt keurig op de kassabon in MPlusKASSA waar u deze vervolgens direct kunt afrekenen.

Van kassa naar Zaalagenda

Nadat u de artikelen heeft aangeslagen op de kassa selecteert u de button POS -> Zaalagenda. U krijgt de lopende reserveringen in beeld en selecteert hier de gewenste reservering. De artikelen worden direct bij de reservering bijgeschreven.

In Zaalagenda is direct te zien wat bijgeschreven is. Net als bij andere kassahandelingen mag dit zo vaak worden gedaan als nodig.

MPlusKASSA koppeling
Display Zaalagenda met Narrowcastingdisplay.nl

Van Zaalagenda naar kassa

Wilt u een reservering direct via de kassa afrekenen? Ook dat is mogelijk. Kies voor Zaalagenda -> POS. Selecteer de gewenste reservering en u krijgt alle te factureren regels met bedragen in het scherm van de kassa. Dit kan nu direct afgerekend worden.

In Zaalagenda is de reservering vastgelegd als zijnde gefactureerd.

Aanmaken proefaccount

U mag Zaalagenda 30 dagen gratis uitproberen. Wij bieden een online rondleiding aan door het systeem. Hierbij nemen wij uw situatie als uitganspunt en laten zien hoe Zaalagenda hiervoor ingericht kan worden.

Er zijn ook instructievideo’s waar met korte filmpjes toelichting wordt gegeven. Plan hier alvast uw online rondleiding.