loader image
N

ruim 20 jaar ervaring

N

100% Nederlands

N

Persoonlijke ondersteuning

Vragen & antwoorden

Hier vind je antwoorden op vragen over het gebruik van onze dienst. Of je nu wilt weten hoe je kunt aanmelden, jouw zaalagenda kunt beheren of meer te weten wilt komen over andere onderwerpen, we hebben de antwoorden voor je.

Hoe kan ik gebruik maken van zaalagenda.nl?

U kunt zich aanmelden door boven in de menu balk op “Probeer gratis” te klikken. U dient uw bedrijfsnaam of instellingsnaam op te geven. Met deze naam verwijst u naar de eigen agenda. Daarnaast dient u uw eigen e-mailadres in te vullen. Hiermee logt u later in. Na het aanmelden ontvangt u een e-mail waarin een link is opgenomen. U dient uw account te activeren via deze link in de e-mail. Zodra u dit heeft gedaan kunt u beginnen met uw eigen zaalagenda.

U vindt zaalagenda altijd door uw bedrijfsnaam/instellingsnaam in te typen en dan .zaalagenda.nl. Bijvoorbeeld ‘Pioen Partners’ wordt pioenpartners.zaalagenda.nl

Welke systeemeisen gelden voor het gebruik van zaalagenda?

Zaalagenda werkt vanaf de PC, tablet en mobiel met de meeste browsers (Edge, Mozilla Firefox, Opera, Google Chrome). Daarnaast is er de bezoekersagenda welke in combinatie kan worden gebruikt met de eigen website. Zo is uw aanvraagformulier te vinden via ‘bedrijfsnaam’.zaalagenda.nl/aanvraag. Bij ‘bedrijfsnaam’ dient uw bedrijfsnaam ingevuld te worden.

Hoe lang is zaalagenda.nl gratis?

U kunt 30 dagen gratis gebruik maken van alle functies die Zaalagenda.nl biedt.

Wanneer u verder wilt gaan dient u de betalingsgegevens in te vullen via beheer. Het abonnement begint pas nadat deze gegevens zijn ingevuld. Zijn deze gegevens niet ingevuld dan verloopt het proefabonnement vanzelf.

Waar kan ik de algemene voorwaarden vinden?

De algemene voorwaarden kunt u hier downloaden. Heeft u op- of aanmerkingen op onze voorwaarden dan horen wij dat graag. U kunt een contact formulier invullen op de pagina “Contact”.

Hoe kan mijn personeel zijn beschikbaarheid bijwerken?

De meest eenvoudige manier is via de Zaalagenda App. Elke medewerker met een Android of IoS toestel kan de Zaalagenda App installeren. Na de installatie kan direct de beschikbaarheid worden bijgewerkt. Daarnaast is de planning ook hierin zichtbaar.

Kijk hier voor meer informatie over de Zaalagenda App.

Hoe kan ik Zaalagenda op mijn tablet draaien?

Zaalagenda kan via een browser (Edge, Chrome, Firefox of Opera) worden gebruikt. Er zijn hiervoor geen aparte installaties nodig.

Welke modules zijn er beschikbaar en kan ik deze uitproberen?

Zaalagenda bestaat uit een basis gedeelte waarmee u de planning van al uw zalen perfect mee kunt regelen. Alleen voor extra zaken zijn modules beschikbaar die u kunt inschakelen.

In de basis kunt u onder andere de volgende zaken:

  • reserveringen vastleggen met catering en voorzieningen
  • bevestigingsmail direct vanuit de reservering naar uw klant versturen
  • inplannen personeel
  • gebruik maken van de Zaalagenda App voor u als beheerder, maar ook door uw klanten en medewerkers

De volgende modules zijn beschikbaar:

  • Facturatie: hiermee kunt reserveringen snel en eenvoudig factureren. Verzending van facturen naar uw klant per e-mail is uiteraard geregeld.
  • Offerte- en contractbeheer: hiermee maakt u uitgebreide PDF offertes en contracten.
  • Personeel contractbeheer en urenregistratie: wanneer u bij het inplannen rekening dient te houden met de verschillende contracten en ook de urenverantwoording geregeld wilt hebben is deze module voor u bestemd.
  • Narrowcastingdisplay: hiermee geeft u uw reserveringen weer op schermen. Dit kan ook grote schermen, maar ook op een tablet die bij een deur wordt opgehangen.
  • Partycatering (voor cateraars): deze module is speciaal voor cateraars die naast zalen ook op locatie partijen verzorgen. Naast de zaalplanning is er ook voertuigplanning aanwezig om de ritten naar de locaties goed in te plannen.

 

Wordt er een Verwerkersovereenkomst afgesloten?

Wanneer u een abonnement neemt op Zaalagenda ontvangt u van ons een Verwerkersovereenkomst.