Heeft u vragen?
+31 (0)546 456 223

N

ruim 20 jaar ervaring

N

100% Nederlands

N

persoonlijke ondersteuning

Facturatiemodule

Het maken en versturen van facturen gaat snel en eenvoudig vanuit Zaalagenda. Geen enkele reservering kan worden vergeten. Bij de reservering wordt vastgelegd welk tarief van toepassing is. Naast een vast tarief kan dit ook een aparte prijsafspraak zijn. Is er korting van toepassing dan wordt di direct meegenomen.

Op een factuur kunnen één of meerdere reserveringen van dezelfde relatie worden meegenomen. Alles wat met de reservering te maken heeft komt op de factuur. Dus ook catering en voorzieningen. Zijn er nog aanvullende zaken van toepassing zoals bijvoorbeeld schoonmaakkosten dan kunnen deze worden toegevoegd.

Overzicht mogelijkheden facturatiemodule

De facturatiemodule biedt de volgende functionaliteiten:

  • aanmaken facturen op basis van de reserveringen
  • aanmaken losse facturen
  • factuuraanmaak voor aanbetalingen en vooruitbetalingen
  • facturen per e-mail versturen naar klant
  • betaallink meesturen met factuur
  • koppeling naar boekhoudsysteem zodat facturen en factuurregels op grootboekummernivo in de boekhouding terecht komen
  • korting instellen per relatie

 

Facturen verzenden per e-mail

Zodra de factuur klaar is kan deze verstuurd worden. Standaard worden de facturen per e-mail naar de relatie gestuurd. De factuur gaat uiteraard geheel in de eigen stijl. Het eigen briefpapier wordt hierbij als basis gebruikt zodat de factuur netjes in de huisstijl als pdf-bestand wordt verstuurd. Mocht een relatie de factuur per post willen ontvangen dan kan deze uiteraard ook uitgedraaid worden.

Facturen per e-mail zijn standaard voorzien van een pdf-bestand. Daarnaast kan er ook het UBL bestand worden meegestuurd. Hiermee kan de factuur direct in de boekhouding van uw klant worden verwerkt.

Display Zaalagenda met Narrowcastingdisplay.nl

Koppeling met de boekhouding

Een koppeling met een boekhouding is mogelijk. Standaard worden de exportformaten van Exact, King (Muis), Snelstart, Twinfield en e-boekhouden. ondersteund.
Daarnaast kunt de gegevens ook inlezen in Unit4.

De export is vanuit Zaalagenda op elk gewenst moment aan te maken om deze vervolgens te verwerken in de boekhouding. Hierbij worden zowel de relatiegegevens (debiteuren) als de facturen in de vorm van journaalposten ingelezen.

Betalen via betaallink

Wilt u direct bij de factuur een betaallink meesturen om de betaling voor uw klant makkelijker te maken? Zaalagenda heeft een koppeling met de betaaldienst Mollie.

In de mail staat de factuur en een betaallink. Hiermee komt uw klant direct op de betaalpagina terecht en kan de factuur betalen. De betaling loopt via Mollie waar u volledige controle heeft.

Aanmaken proefaccount

U mag Zaalagenda 30 dagen gratis uitproberen. Wij bieden een online rondleiding aan door het systeem. Hierbij nemen wij uw situatie als uitganspunt en laten zien hoe Zaalagenda hiervoor ingericht kan worden.

Er zijn ook instructievideo’s waar met korte filmpjes toelichting wordt gegeven. Plan hier alvast uw online rondleiding.