Facturatiemodule


Het maken en versturen van facturen gaat snel en eenvoudig vanuit Zaalagenda. Geen enkele reservering kan worden vergeten. Bij de reservering wordt vastgelegd welk tarief van toepassing is. Naast een vast tarief kan dit ook een aparte prijsafspraak zijn. Ook korting is hier bekend.

Op een factuur kunnen één of meerdere reserveringen van dezelfde relatie worden meegenomen. Alles wat met de reservering te maken heeft komt op de factuur. Dus ook catering en voorzieningen. Zijn er nog aanvullende zaken van toepassing zoals bijvoorbeeld schoonmaakkosten dan kunnen deze worden toegevoegd.

 

Start proefaccountFacturen verzenden per e-mail


Zodra de factuur klaar is kan deze verstuurd worden. Standaard worden de facturen per e-mail naar de relatie gestuurd. De factuur gaat uiteraard geheel in de eigen stijl. Het eigen briefpapier wordt hierbij als basis gebruikt zodat de factuur netjes in de huisstijl als PDF wordt verstuurd. Mocht een relatie de factuur per post willen ontvangen dan kan deze uiteraard ook uitgedraaid worden.
Facturen per e-mail zijn standaard voorzien van de PDF. Daarnaast kan er ook het UBL bestand worden meegestuurd. Hiermee kan de factuur direct in de boekhouding van uw klant worden verwerkt.

Start proefaccountKoppeling met de boekhouding


Een koppeling met een boekhouding is mogelijk. Standaard worden de exportformaten van Exact, King,  Snelstart en  Twinfield ondersteund. Daarnaast kunt de gegevens ook inlezen in Unit4, Muis software en e-boekhouden. De export is vanuit Zaalagenda op elk gewenst moment aan te maken om deze vervolgens te verwerken in de boekhouding. Hierbij worden zowel de relatiegegevens (debiteuren) als de facturen in de vorm van journaalposten ingelezen.

Start proefaccount


Betalen via betaallink


Wilt u direct bij de factuur een betaallink meesturen om de betaling voor uw klant makkelijker te maken? Zaalagenda heeft een koppeling met de betaaldienst Mollie.

In de mail staat de factuur en een betaallink. Hiermee komt uw klant direct op de betaalpagina terecht en kan de factuur betalen. De betaling loopt via Mollie waar u volledige controle heeft.

Start proefaccount