Telefonische instructie


Voor een goede start bieden wij gratis een telefonische instructie van maximaal één uur aan. Hierbij nemen wij het scherm over en lopen zo samen met u door Zaalagenda. Hierbij worden de verschillende onderdelen uitgelegd en toegelicht toegespitst op uw situatie. Na dit uur weet u wat de mogelijkheden zijn en kunt u direct van start gaan.
Vragen, stappenplannen en instructievideo’s


Voor het starten zijn verschillende stappenplannen opgemaakt. Voor de verschillende manieren van gebruik treft u hier een stappenplan aan.

De meest voorkomende vragen zijn verzameld onder de optie Vragen.

Er zijn verschillende korte instructievideo’s die u op weg helpen bij het gebruiken van Zaalagenda.

Klik hier voor de instructievideo'sTeam Viewer support


Voor online support gebruiken wij Team Viewer. Wanneer wij telefonisch contact met u hebben vragen wij u op de button hieronder te klikken. Hiermee wordt de installatie van Team Viewer gestart. Vervolgens kunnen wij u helpen door het scherm over te nemen.

Start support


Instructie Zaalagenda


Wanneer u gebruik maakt van de instructie nemen wij vooraf met u door welke onderdelen hierin uitgelegd worden. Hierdoor is de instructie voor u op maat gemaakt. Tijdens de instructie worden de onderdelen stuk voor stuk toegelicht. Hierdoor heeft u direct inzicht van de mogelijkheden en hoe u deze kunt gebruiken in uw situatie.

De instructie is voor maximaal 4 personen en duurt 3 uur. De instructie kan bij u ter plekke worden verzorgd of in Almelo. Op basis hiervan ontvangt u prijsopgave op maat. Neem gerust contact met ons op om de verschillende mogelijkheden door te nemen. Wij helpen u graag.

Contact opnemen


Hulp bij inrichten Zaalagenda


Het is ook mogelijk dat wij u helpen bij het inrichten van Zaalagenda voor uw situatie. Hiervoor nemen wij uw situatie met u door en richten vervolgens Zaalagenda hier op in. Nadat dit heeft plaatsgevonden wordt er aansluitend instructies verzorgd zodat u direct kunt beginnen. Op deze manier bespaart u kostbare tijd en kunt u snel aan de gang.

Bij het inrichten worden de volgende zaken meegenomen:

  • alle benodigde basisgegevens vullen. Hierbij dient u te denken aan zalen, tarieven, voorzieningen, bestaande relaties, gebruikers en het inrichten van de rechten in het systeem.
  • indien een monitor als display aanwezig is deze klaar maken voor gebruik met NarrowcastingDisplay.nl
  • via uw eigen website kunnen de aanvragen voor een zaal worden gedaan. Wij zorgen ervoor dat deze in uw website wordt opgenomen.

Voor het helpen bij het inrichten nemen wij vooraf met u door welke zaken gedaan moeten worden. Op basis hiervan ontvangt u prijsopgave op maat. Neem gerust contact met ons op om de verschillende mogelijkheden door te nemen. Wij helpen u graag.

Contact opnemen


Overstap service


Bij het overstappen naar een nieuw systeem komen er veel zaken om de hoek kijken. Het invoeren van uw relaties en contactpersonen is een beste klus. Wij bieden u de mogelijkheid aan deze door ons te laten importeren in Zaalagenda. Hier zijn geen kosten aan verbonden. Vraag naar de voorwaarden van aanlevering. Het scheelt u veel tijd!

Naast het inlezen van de relaties en contactpersonen kunnen wij ook andere zaken voor u importeren. Stapt u over van een ander reserveringssysteem zoals SmartEventManagerFullhouse of Baroom dan kunnen wij uw bestaande reserveringen inlezen. Heeft u een ander systeem? Vraag ons naar de mogelijkheden.

Contact opnemen


Contact opnemen


Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van Zaalagenda voor uw situatie. Neem dan contact op via +31 (0) 546 – 456 223 of vul het formulier in zodat wij contact met u kunnen opnemen. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Contact opnemen