Heeft u vragen?
+31 (0)546 456 223

N

ruim 20 jaar ervaring

N

100% Nederlands

N

persoonlijke ondersteuning

Online rondleiding

Heeft u een proefaccount aangemaakt? Voor een goede start bieden wij gratis een online instructie van maximaal één uur aan. Via Teams laten wij u de mogelijkheden zien en kunt u direct uw vragen stellen. Hierbij worden de verschillende onderdelen uitgelegd en toegelicht toegespitst op uw situatie. Na dit uur weet u wat de mogelijkheden zijn en kunt u direct van start gaan.

Klik op de button hierboven om direct een afspraak in te plannen. U kunt hier zelf een datum en tijd kiezen die u en collega’s uitkomt. U kunt de collega’s hierbij ook direct uitnodigen.

Vragen, stappenplannen en instructievideo’s

Voor het starten zijn verschillende stappenplannen opgemaakt. Voor de verschillende manieren van gebruik treft u hier een stappenplan aan.

De meest voorkomende vragen zijn verzameld onder de optie Vragen.

Er zijn verschillende korte instructievideo’s die u op weg helpen bij het gebruiken van Zaalagenda.

Display Zaalagenda met Narrowcastingdisplay.nl

Team Viewer support

Voor online support gebruiken wij Team Viewer. Wanneer wij telefonisch contact met u hebben vragen wij u op de button hieronder te klikken. Hiermee wordt de installatie van Team Viewer gestart. Vervolgens kunnen wij u helpen door het scherm over te nemen.

Instructie Zaalagenda

Wanneer u gebruik maakt van de instructie nemen wij vooraf met u door welke onderdelen hierin uitgelegd worden. Hierdoor is de instructie voor u op maat gemaakt. Tijdens de instructie worden de onderdelen stuk voor stuk toegelicht. Hierdoor heeft u direct inzicht van de mogelijkheden en hoe u deze kunt gebruiken in uw situatie.

De instructie is voor maximaal 4 personen en duurt 3 uur. De instructie kan bij u ter plekke worden verzorgd of in Almelo. Op basis hiervan ontvangt u prijsopgave op maat. Neem gerust contact met ons op om de verschillende mogelijkheden door te nemen. Wij helpen u graag.

Zaalagenda.nl | Eenvoudig en snel reserveringen en zalen beheren

Hulp bij inrichten Zaalagenda

Het is ook mogelijk dat wij u helpen bij het inrichten van Zaalagenda voor uw situatie. Hiervoor nemen wij uw situatie met u door en richten vervolgens Zaalagenda hier op in. Nadat dit heeft plaatsgevonden wordt er aansluitend instructies verzorgd zodat u direct kunt beginnen. Op deze manier bespaart u kostbare tijd en kunt u snel aan de gang.

Bij het inrichten worden de volgende zaken meegenomen:

  • Alle benodigde basisgegevens vullen. Hierbij dient u te denken aan zalen, tarieven, voorzieningen, bestaande relaties, gebruikers en het inrichten van de rechten in het systeem.
  • Indien een monitor als display aanwezig is deze klaar maken voor gebruik met NarrowcastingDisplay.nl
  • Via uw eigen website kunnen de aanvragen voor een zaal worden gedaan. Wij zorgen ervoor dat deze in uw website wordt opgenomen.

Voor het helpen bij het inrichten nemen wij vooraf met u door welke zaken gedaan moeten worden. Op basis hiervan ontvangt u prijsopgave op maat. Neem gerust contact met ons op om de verschillende mogelijkheden door te nemen. Wij helpen u graag.

Overstap service

Bij het overstappen naar een nieuw systeem komen er veel zaken om de hoek kijken. Het invoeren van uw relaties en contactpersonen is een beste klus. Wij bieden u de mogelijkheid aan deze door ons te laten importeren in Zaalagenda. Hier zijn geen kosten aan verbonden. Vraag naar de voorwaarden van aanlevering. Het scheelt u veel tijd!

Naast het inlezen van de relaties en contactpersonen kunnen wij ook andere zaken voor u importeren. Stapt u over van een ander reserveringssysteem zoals SmartEventManager, Fullhouse of Baroom dan kunnen wij uw bestaande reserveringen inlezen. Heeft u een ander systeem? Vraag ons naar de mogelijkheden.

Zaalagenda overstapservice
Zaalagenda.nl | Eenvoudig en snel reserveringen en zalen beheren

Contact opnemen

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van Zaalagenda voor uw situatie. Neem dan contact op via +31 (0) 546 – 456 223 of vul het formulier in zodat wij contact met u kunnen opnemen. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.