Offertemodule


Met de offertemodule maakt u snel en eenvoudig offertes. Kies uw juiste offertesjabloon en u heeft in een handomdraai een offerte op maat gemaakt. Is een aanpassing nodig in een reeds verstuurde offerte? Geen probleem.

Door de gewenste gegevens als een optie vast te leggen maakt u op basis hiervan direct een offerte. Alle zaken die in de optie staan worden meegenomen. Nadat de offerte is gegenereerd kunt u deze aanpassen zoals u zelf wilt.

De offerte wordt als een PDF verstuurd. De achtergrond van de offerte wordt bepaalt door uw eigen briefpapier.

Start proefaccountOffertes verzenden per e-mail


Zodra de offerte klaar is kan deze verstuurd worden. De tekst van de begeleidende e-mail kunt u nog aanpassen voordat deze verstuurd wordt. Uw offerte gaat keurig per e-mail en voorzien van een PDF bijlage naar uw relatie. Standaard worden de facturen per e-mail naar de relatie gestuurd. De factuur gaat uiteraard geheel in de eigen stijl. Mocht uw relatie de offerte per post willen ontvangen dan kan deze uiteraard ook uitgedraaid worden.

Start proefaccountContactgegevens offerte


Afhankelijk van de offerte kunnen er meerdere momenten zijn dat er over gesproken of gemaild is. Al deze momenten kunt u bij de offerte vastleggen zodat u dit later kunt teruglezen om te zien wat er zoal besproken is.

Wanneer er meerdere offertes zijn gemaakt kunt u deze ook altijd terugkijken. Hierdoor ziet u precies wat er in de tijd allemaal gebeurt is met de offerte om te komen tot een reservering.

Start proefaccount