Heeft u vragen?
+31 (0)546 456 223

N

ruim 20 jaar ervaring

N

100% Nederlands

N

persoonlijke ondersteuning

E-Ticketsoftware koppeling

Maakt u gebruik van E-Ticketsoftware? Dit systeem kan gekoppeld worden met Zaalagenda. Het grote voordeel is dat de zalen van beide systemen aan elkaar worden gekoppeld waardoor het niet mogelijk is een zaal dubbel te boeken of te vergeten vast te leggen. Zodra u een moment met ticketverkoop vastlegt wordt direct de zaal gereserveerd voor deze ticketverkoop.

Aanpassen van datum en/of tijd van de ticketverkoop moment regelt u in E-Ticketsoftware. In Zaalagenda is dit niet aan te passen. Hierdoor ontstaan er nooit problemen met overlap van reserveringen. Ideaal wanneer een zaal gebruikt wordt voor bij ticketverkoop en bij gewone zaalverhuur.

Maakt u gebruik van de activiteiten in Zaalagenda? Dan kunt u de weergave op de eigen website combineren. Dan worden de activiteiten in Zaalagenda en in E-Ticketsoftware samen getoond. Bij het selecteren op de website zal in het ene geval naar de ticketverkoop worden verwezen en in het andere geval naar de details van de activiteit zoals vastgelegd in Zaalagenda.

Zaalagenda.nl | Eenvoudig en snel reserveringen en zalen beheren

Contact opnemen

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van Zaalagenda voor uw situatie. Neem dan contact op via +31 (0) 546 – 456 223 of vul het formulier in zodat wij contact met u kunnen opnemen. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.